Скандал в "Левски": Шефовете нахокаха Мъри, той отказа да води отбора

Причината са коментарите на Станимир Стоилов за задълженията на клуба

18.02.2022 | 08:00 Редактор: Тодор Петров
Скандал в

Скандал разтърси "Левски" в навечерието на старта на пролетния дял на шампионата. Словесните излияния на Станимир Стоилов за задълженията на клуба и показване на виновните за тежкото финансово състояние са станали причина за остри разговори по темата в четвъртък. 

Наставникът е бил помолен от шефовете с по-твърд тон да извади темата от своите изявите пред медиите. В резултат на това Мъри е отказал да води тренировката на сините. Тя е преминала под ръководството на помощника му Цанко Цветанов, пише "Тема Спорт".

Ръководството на клуба всячески отклонява темата, а наскоро бившият изпълнителен директор Константин Баждеков сподели, че не е нужно да се вадят скелети от гардероба. Стоилов обаче смята, че не е редно ежедневно да се призовават феновете да даряват посредством всякакви кампании, а насреща да няма прозрачност.

Треньорът на "Левски" трябва да даде брифинг днес. Очаква се привърженици на сините да подкрепят Мъри и отбора на последната тренировка преди съботния мач с "Локо" (Пловдив) на "Герена".

Четете повече по темата в gol.bg

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Нашия
преди 2 години
Станимир Стоилов е доблестен мъж, доказан специалист и голям левскар. Признавам го, а аз съм запален цесекар. Сигнализирай за неуместен коментар